Nieuws 2019

22 december 2019
CHRISTMAS WINNER SHOW

De laatste show van het jaar vandaag was een heel mooie. Jolene (CA La Fayette) maakte ons weer trots op het winnen van de juniorklasse die haar de titel Junior Winster 2019 gaf. Ze won toen Junior BOB en reserve beste teef. Uiteindelijk werd ze Junior Groep 10 winnaar! Dit resultaat plaatst Jolene als Runner-up Top Whippet (reuen & teven) van Nederland achter Dusty.
Onze Zaza (CA La Colle Noir) heeft vandaag uitstekend werk verricht door Open Class te winnen.

Hartelijk dank voor de mooie kritieken van rasspecialist keurmeester Bart Scheerens.
Er was een heel leuke kerstsfeer rond de ring. Bedankt iedereen voor alle gejuich, eten, drinken en leuke cadeaus !!!

21 november 2019
Gisteren hadden we een mooie prijsuitreiking georganiseerd door Eukanuba. Alle groepswinnaars van 2018 en 2019 ontvingen hun prijs tijdens een lekker diner, elke gang werd geserveerd in een ander restaurant en ons transport was elke keer per boot door de schilderachtige grachten van Utrecht.

Italiaanse windhond: Ch. Red Comet Rock and Roll ontving de Group 10 Award voor 2018, evenals een gedenkplaat voor het vertegenwoordigen van Nederland bij de Eukanuba World Challenge.
Whippet: Eat My Dust van Ch Crème Anglaise kreeg de groep 10 award voor 2019 evenals de award voor Overall TopDog van 2019 !!

Felicitaties aan alle winnaars en hartelijk dank aan Eukanuba voor het organiseren van deze speciale avond!

3 november 2019
IDS Bleiswijk (dag 2)
Jolene deed het opnieuw !!!
2de dag in Bleiswijk deed Jojo het opnieuw en won Junior CAC, CAC en BOB. Later in de groep was ze weer BIG #2.
Ze is pas 14 maanden oud en beweegt al zo goed in de hoofdring, dus we zijn erg blij met haar ontwikkeling.
Hartelijk dank aan ras- en groep keurmeester Bruno Paola Viviana Nodalli uit Italië.
Jojo is mede-eigendom van Ineke de Vos-Brugman.
Foto gemaakt door Debbie Einberger.

 

2 november 2019
IDS Bleiswijk (dag 1)
We hadden een fantastische eerste dag in Bleiswijk !!
Jolene (CA La Fayette) behaalde Best of Breed uit de jeugdklasse en later behaalde ze BIG #2, beide onder de gerespecteerde keurmeester Wim Wiersma (NL).
Ineke de Vos-Brugman is mede-eigenaar van Jolene.
Foto: Elles Dijkman.

Eerder vandaag won onze Springer Jess, beste teef onder keurmeester Murray Armstrong (UK).

20 october 2019
DUSTY'S VIERING STRANDLUNCH
Om Dusty's titel van Nederlandse All Breed Topdog 2018/2019 te vieren, hebben we een mooie strandwandeling en lunch georganiseerd voor alle mensen die een rol hebben gespeeld in haar succes. Supporters, vrienden en verzorgers van het verblijf van de honden thuis.
We waren verrast met een aantal fantastische cadeaus, zoals een prachtige tekening / schilderij van Dusty van een van onze favoriete foto's van haar, een superfotoshoot door Ron Baltus en een mooie fles uitstekende Italiaanse wijn.

Bedankt allemaal voor deze onvergetelijke dag, we hebben er enorm van genoten !!

 

 

    

 


9 oktober 2019
HET IS OFFICIEEL !!!
Het is nu officieel bevestigd dat DUSTY NEDERLANDS EUKANUBA ALLE RASSEN TOPDOG 2018/2019 is.
We wisten dat ze speciaal was vanaf de dag dat ze werd geboren .
We zijn super trots op ons kleine blonde meisje dat het dit voor elkaar heeft gekregen en onze oprechte dank gaat uit naar alle juryleden van over de hele wereld die over haar zijn gegaan en zo veel van haar dachten !!
Na het eindigen van de 2e overall met Sophie (CA Pantomime) in 2016 en 2017, en de vierde overall met Dusty vorig jaar, voelen we ons echt opgetogen dat DUSTY het helemaal heeft gehaald!
Onze honden worden uitsluitend EUKANUBA gevoerd !!

1 september 2019
Wat een super dag was het vandaag !!!
We hebben enorm genoten van vandaag, geen druk en niets anders dan leuk plezier vandaag en een aantal zeer mooie resultaten ook!
La Fayette van Crème Anglaise haalde BOB vandaag uit de Junior Class.
Jolene is nu een nieuwe JUNIOR NEDERLANDSE KAMPIOEN !!!
en heeft 3 Nederlandse volwassen CAC's verzameld in het proces ..
(Ineke de Vos-Brugman is mede-eigenaar van Jojo) en Crème Anglaise's Pancetta, eigendom van en geshowed door Roosmarie en Mark Wibierr nam Best Male and the BOS.
Zijn vader Jesrae Game of Thrones pakte Reserve Best Male.

De dag begon met de kleine man Dexter in Baby Class, die hij rockte en 's middags werd hij uitgeroepen tot Beste Baby in Show !! (Dex werd gefokt door Anita de Boer en is mede-eigenaar van haar, ook Peter en Marjan Van Eijk zijn mede-eigenaar.).
De volgende was de lieve jonge knaap Jason (Palmik Aces High). Hij woont ook bij en is mede-eigendom van Roosmarie en Mark Wibier. Mark bracht hem naar de overwinning in de Junior Class met een Junior CAC en een keurmeester die absoluut getroffen werd door hem.
Vandaag werd Domino verslagen door haar zus Marley en eindigde op de eerste en tweede plaats in de tussenklasse. Dikke proficiat aan Nicole Stephan. Marley zag er op haar best uit vandaag en werd prachtig getoond !!
Beide meisjes zijn gefokt door Anita De Boer.
Open teef werd gewonnen door Piaf (Crème Anglaise's Cream de la Crème).
Oprechte dank aan onze keurmeester van vandaag, mevrouw Mary Pascoe uit het UK, omdat ze ons team zo hoog heeft gewaardeerd.

25 augustus 2019

TOPDOG VAN NEDERLAND
2018-2019 (Eukanuba Competitie)

** CRÈME ANGLAISE'S EAT MY DUST **

Met nog 2 shows te gaan is Dusty nu veilig voor de titel van Eukanuba Dutch All Breed Topdog voor dit seizoen !!!
In stijl afgewerkt met een BOB en Best In Group bij CACIB Rotterdam onder gerespecteerde keurmeester Dianne Degryze uit België.

Het was dit jaar een achtbaan !!! We willen alle juryleden bedanken die Dusty de hoge klasseringen in de Breed, groepen en BIS line-ups hebben toegekend.
We zijn ons er terdege van bewust dat dit hele jaar een teaminspanning is geweest, dus heel erg bedankt aan al onze vrienden op de show voor de hulp en het gejuich en al het leuke dat we samen hebben gehad !! En het thuisteam, Saar, Riek, Riet en Renee zorgen elke keer weer voor de honden en puppy's. Bedankt Ralf van Eukanuba voor al je hulp en enthousiasme.
Eindelijk, en het belangrijkste ... bedankt Dusty .... we zijn zo trots op je, kleine meid !!!


7 juli 2019
GROEP #1 VOOR DUSTY BIJ CACIB ECHT
Yep, ze deed het opnieuw !!
Op de sfeervolle avondshow in Echt (NL) werd Dusty eerst bekroond met BOB door keurmeester M. Vermeire (BEL) die haar later ook een fantastische groep #1 toekende.
Dus vanavond gaan we terug naar de definitieve line-up voor BIS ...

Met de jonge Jolene (CA La Fayette) die haar 2de jeugd CAC en Reserve Beste Teef behaalde (met volledig CAC) was gisteravond een compleet succes. De keurmeester was absoluut dol op haar !!!
Heel trots op onze beide meisjes!

7 june 2019
Internationale Dogshow Arnhem.

Dusty doet het opnieuw en won BOB !!

Piaff (CA Crème de la Creme) won een sterke jeugdklasse en haar 3e Jeugd CAC maakte haar tot een NIEUWE NEDERLANDSE JEUGDKAMPIOEN !!
Piaff nam ook reserve Beste Teef achter Dusty die haar haar 4de volwassen CAC gaf.
In Nederland gaat het volledige CAC over naar de reserve als de beste teef al een Nederlandse kampioen is. Omdat ze ook reserve was achter Dusty op de Amsterdam Winner, telt het dubbele. Het Junior Championship is ook 1 CAC voor volwassenen waard. Dus dat is 4.
In Nederland kan het Nederlands kampioenschap voor volwassenen worden behaald vanaf de dag dat een hond de leeftijd van 27 maanden bereikt. Piaff is nog maar 16 maanden oud dus nu moet ze bijna een jaar wachten en volwassen worden om haar kroon te grijpen ...

Foto's zijn van Nicole Stephan, die vandaag ook haar verjaardag viert !!!
Fijne verjaardag van ons !!!

   

25 mei 2019
CACIB Oss

DUSTY DOES OSS
Dusty (CA Eat My Dust) wint groep 10, groepskeurmeester Mr. Tony Rainey (IER).
Heel trots op haar...
Weer een Best of Breed voor Dusty!!!

...en ook grote dank voor Melissa van Oosten voor het voordragen van Romeo ( CA Route Sixtysix) tot en met Junior BOB!! En deze 3de Junior CAC maakt hem nieuw Dutch Junior Champion !!
En Piaff (CA Cream de la Creme) won haar 2de Junior CAC!!
Dank voor keurmeester Marie Gadolin (SWE).

JESS (Trimere Time to Shine) werd Best Bitch!! ...dat bracht haar Dutch CAC totaal op 4 en ook haar 3de Junior CAC en dat maakte haar een gloednieuwe JUNIOR DUTCH CHAMPION!!!
Keurmeester: Hannie Warendorf (NL). Grote dank aan haar en ook voor de fokkers Ann Corbett and Sarah Willett.

     

17 may 2019
WAT EEN DAG OVER DE HELE WERELD !!!

DORTMUND
Fantastisch nieuws vanuit een van de grootste shows in Duitsland, waar DALIDA (CA Cream of the Crop), geshowed door Nicole Stephan won Junior CAC, Junior Spring Winner, Beste teef en BESTE VAN HET RAS !!! Later op haar eerste grote show was ze ook in de definitieve selectie van de groep.
Op dezelfde show deed ROMEO (CA Route Sixtysix), geshowed door Melissa van Oosten bijna hetzelfde winnende Junior CAC, Junior Spring Winner, Beste Reu en BEST OPPOSITE SEX
We zijn zo trots op beide jonge teams !!

SCHOTLAND
Meer fantastisch nieuws kwam uit Schotland waar THOMAS (Palmik King of Clubs), een PAN-zoon zijn eerste CC uit de Junior-klasse pakte en later zelfs een gedurfde 1e plaats in de Hound Group innam. Enorme felicitaties aan Yvonne Hull en Mike Howgate.
Tijdens dezelfde show had Taylor (Trimere Taylor Swift), een dochter van GEORGE een even geweldige prestatie en won uiteindelijk de puppy Gundog Group. Enorme felicitaties aan Ann Corbett en Sarah Willett

JOHANNESBURG
Last but not least kregen we het bericht dat onze Zuid-Afrikaanse jongen PINK (CA Pink Panther) de hele weg is gegaan om de Hound Group te winnen bij de Jo'Burg Int. Hondenshow. Enorme felicitaties aan zijn eigenaren Mark en Gerla Anderson.

        

4 may 2019
Phillou (CRÈME ANGLAISE'S VANILLA FLAVOUR) heeft haar 2nd Green Star in Junior Class gewonnen !! ... uit 29 inschrijvingen ...,
en een mooie 4e plaats in Best In Group !!
Zo blij en trots op Phillou en haar eigenaar en handler Diane Stewart-Ritchie.
Keurmeester vandaag was Gavin Robertson (Soletrader, VK).

28 april 2019
Laatste show voor deze schoenen....
Het weer in België was niet geweldig maar gelukkig werd het wel beter in de middag. We hebben weer een prachtige dag gehad onder vrienden bij de Belgische Whippet Clubmatch (BWCBW).
Pan (Jesrae Game of Thrones) was voor het eerst in een jaar er weer bij, hij ging helemaal naar de beste in de show!!! Hij was zo blij om terug te zijn en te vliegen als nooit tevoren.
Hetzelfde geldt voor onze Sophie, die voor het eerst in 2 jaar er weer bij was en ze vond het geweldig. Eindigde als reserve bitch CAC winnaar, achter Posh!!
Denkik (CA Pancetta) won champ. class en was reserve beste reu en reserve CAC. Eigenaren zijn Mark en Roosmarie Wibier.
Jolene (CA La Fayette) maakte ons trots en kreeg puppy BIS!! Mede-eigenaar: Ineke de Vos-Brugman.
Domino, 3de in junior, Piaf 2de in de intermediair class en Jason 1ste in puppy dog. Ze hebben allemaal een geweldige prestatie geleverd.

Keurmeester vandaag was Wendy Slatyer (AUS)
Foto gemaakt door Ineke de Vos-Brugman.

20-21 april 2019
2 PRACHTIGE SHOWS IN GOES

Dusty heeft Goes gedaan!!! Beide dagen BOB en winnaar van groep 10!!
Dag 1 3de Best in Show (Mr. Tolson, Ier)
Dag 2 BEST IN SHOW (Mrs L. De Ridder - Onghena, Bel)
Allebei hartelijk dank voor de vriendelijke woorden over Dusty!!

Ook onze andere honden hadden een super weekend:
Domino (Wild Honey of the Three Turnips) werd reserve Best Bitch beide dagen, ze kreeg 2 volle CACs en haar 2de en 3de Junior CAC en ze werd daarmee nieuw Nederlands Junior Kampioen . Op dag 2 werd ze ook best Junior van groep 10!! Freek Nierop en Anita De Boer zijn de fokkers en mede-eigenaren van Domino.

Jonge jongen Romeo (Creme Anglaise's Route 66), mede-eigenaren en geshowed door Melissa en Priscilla van Oosten werd beide dagen best junior dog , dus 2 junior CACs. Hij werd ook res CAC op dag 1 en BOS met vol CAC op dag 2.

Whippet en groep 10 keurmeesters::
Dag 1 Mrs L. Zizevske (Lit)
Dag 2 Mrs. M. Kärdi (Est) (op de foto)

Tenslotte onze Springer dame Jess (Trimere Time to Shine) had een grote show weekend. Beide dagen BOS en Junior BOB met junior CAC's en vol CACs!! Wij zijn zeer trots op haar!! Jess werd gefokt door Ann Corbett en Sarah Willett en mede-eigenaar is Ann Hull.

Tot slot een woord van dank voor de organiserende commissie...na zoveel tegenslag dit jaar slaagde jullie erin een goed gerunde en zeer aangename show voor de exposanten neer te zetten. Bedankt voor dit goede werk!!

Foto gemaakt door Lisanne Bakker met dank aan Kynoweb.

7 april 2019
CACIB Hanzenshow te Zwolle vandaag.
Dusty kreeg opnieuw BOB van keurmeester judge Roel Van Veen-Keur (NL).
Ook Dalida deed het zeer goed en won de junior class en Junior BOB.
Pic by Nicole Stephan.

6 april 2019
DUSTY DOES ZWOLLE!!!
Een andere prachtige dag voor Dusty die vandaag BOB en BIG won bij de CACIB te Zwolle.
Grote dank gaat naar ras en groep 10 keurmeester: Andre van den Broek (NL)

24 maart 2019
INTERNATIONAL DOGSHOW KV RIJNLAND HAZERSWOUDE
En toen was er Dusty...
Crème Anglaise's Eat My Dust, ze laat ons nooit in de steek. Vandaag won ze BOB bij keurmeester Mr G. Jipping.
Ze ging door met winnen door BEST IN GROUP te worden bij de gerespecteerde keurmeester Igor Vyguzov uit Rusland!!
Mr Jipping beloonde ook onze Domino (Wild Honey of the Three Turnips) met junior CAC en junior BOB!! Domino werd gefokt door Freek Nierop Anita De Boer die ook mede eigenaren zijn.
We hadden een geweldige dag onder onze vrienden!!

3 maart 2019
BENELUX WINNER SHOW - GRONINGEN
Opnieuw een prachtige dag voor ons in Groningen. We hadden 3 dames ingeschreven en ze deden het alle 3 goed.
Dusty (CA Eat My Dust) werd BOB, BENELUX Winner en BIG#2.
Dalida (CA Cream of the Crop) Junior CAC, res. best bitch met full CAC, junior BOB, Junior BENELUX Winner en uit mega grote groep junioren kwam ze op het  podium met een Junior BIS#3. Nicole Stephan is medeeigenaar van Dalida.
En de baby van onze showteam Jolene (CA La Fayette) stal de show vandaag door Minor Puppy Best In Show!!! te winnen.
Ineke de Vos-Brugman is medeeigenaar van Jojo.

Ras keurmeester vandaag was de  aardige Rainer Jacobs uit Duitsland.
Groep 10 keurmeester: Kitty Sjong, Denemarken.
Junior BIS: Maite Gonzalbo Lorenzo, Spanje.
MP BIS: mr. H. Stokmari uit Finland.

Roosmarie en Elles, bedankt voor alle foto's.

We kregen nieuws over Pink: Pink ( CA Pink Panther) werd vandaag reserve Best In Show in Cape Town. Felicitaties gaan naar de handler en eigenaar Mark Anderson.

    


1 march 2019
Prachtige dag bij de CACIB show in Groningen.
Jolene, Dalida en Dusty maakte ons weer heel trots.
Jolene werd minor Puppy BOB en werd ook nog Minor Puppy BIS#2.
Dalida werd 2nd in een prachtige junior class.
En Dusty deed het weer en werd BOB. In de groep werd ze 3de achter de mooie deerhound en de Italian Sighthound.

Ras keurmeester: Jan Coppens
Groep keurmeester: Marijn van Iersel
MP BIS keurmeester: Maikel Koot

Foto is gemaakt door Deke Bellingadie die we feliciteren met haar jongen Herman die vandaag de CAC kreeg!!

 

10 februari 2019
Nog een fantastische dag op de Nederlandse Whippet Championship Clubmatch.
Beginnend met Jolene, die Minor Puppy BOB werd.
De volgende was Domino die de Beste Puppy teef werd maar werd verslagen voor Puppy BOB door Romeo (CA Route Sixtysix) geshowed door Priscilla en Melissa van Oosten.
Bibi werd 4e in een grote jeugdklasse en Dalida 3de.
Dunya (CA Pantyhose) verraste ons met een fantastische run en eindigde als 2e in de open klasse.
In de fokkersklasse behaalde mooie Josje (CA Cuveė Cristal) een mooie 3de plaats en de klasse werd gewonnen door onze Piaff.
En last but not least ... Dusty ... ze kwam weer door en won de Champion Class en werd uiteindelijk BOB om haar Clubwinnertitel te behouden, gewonnen in 2018.
Het was geweldig om zoveel CA's en nageslacht in en rond de ring te zien.
Een enorm bedankje aan keurmeester mijnheer Olaf Knauber (Ger) voor al zijn mooie opmerkingen en kritieken over onze honden !!
Foto's door Nicole Stephan.

           

3 februari 2019
Oops, ze heeft het weer gedaan!!!

BEST IN SHOW CACIB EINDHOVEN: Crème Anglaise's Eat My Dust.
Heel erg trots op deze speciale kleine dame.
Een zeer grote dank je wel voor BIS keurmeester Mr. Schogol uit Georgia.
Foto's zijn gemaakt door Ron Baltus.

    


1 februari 2019
NIEUWS VAN CACIB EINDHOVEN

Dusty heeft het weer gedaan...Creme Anglaise's Eat My Dust, BOB & Best In Group!!!!
maar dat is nog niet alles...
Bij haar eerste show, Jolene ...Creme Anglaise's La Fayette kreeg BEST BABY IN SHOW (Vrijdag).
Ineke de Vos-Brugman is mede-eigenaar van Jolene.
maar ook dat is nog niet alles...
Bibi, Creme Anglaise's Burqa & Brains kreeg 1st spot in Junior bitches en met dit junior CAC, ze is nu een nieuw Dutch Junior Champion !!
Freek Nierop Anita De Boer is mede-eigenaar van Bibi.

Onze grote dank gaat naar ras keurmeester Mr Schogol uit Georgia, groep 10 keurmeester Mr Jan Coppens uit Holland en BABY BIS keurmeester Mrs Scheel uit Denemarken!!!

Foto's zijn gemaakt door Kynoweb, Jacqueline Wagener en Ron Baltus.
2 januari 2019
De eerste post van het nieuwe jaar!!!