Nieuws 2023


28 januari 2023
We hebben een geweldige dag gehad op de Dutch Dog of the Year Show 2022.
Jill (Creme Anglaise's Irish Cream) won Beste in Groep beoordeeld door Mr. Mark Wibier en later op de middag werd Jill beoordeeld door mevrouw Nadia Timmermans - Kadenko en zij bekroonde Jill met Reserve Best In Show.
Dikke welgemeende felicitaties aan Kees Versluis en Richard voor het winnen van BIS met hun lieve Standard Langhaar Teckel en aan alle andere groepswinnaars en lopers.

Jill en alle Creme Anglaise honden worden gesponsord door Eukanuba.

7 januari 2023
Weet niet wat ik moet zeggen...
1e Britse show van het jaar in Boston en ons jonge meisje Ash (Creme Anglaise's Thistle Be Perfect) doet mee en wint de Bitch CC van Yearling Class. Hier bovenop kreeg onze jonge jongen Mats (Showline Signature) de beste Puppy van het ras en later kreeg hij Hond Puppy Groep #3.

Wat een manier om het jaar te beginnen!! Heel erg bedankt aan onze keurmeester vandaag mevrouw Jill Cross.

  


5 januari 2023
HET IS OFFICIEEL JILL IS TOP WHIPPET UK 2022
Onze Jill (UK Kampioen Crème Anglaise's Irish Cream) heeft het geflikt !! Top Whippet van het VK in de Our Dogs Topdogs Competitie.
Jill werd thuis gefokt uit Crème Anglaise's Pantomime (Sophie), verwekt door Collooney Black Comet (Comet). Jill is de eerste whippet uit Nederland en de eerste niet-UK-inwoner Whippet die dit voor elkaar heeft gekregen. We konden maar 8 van de 41 CC shows voor whippets doen toen we haar uit de ring haalden voornamelijk omdat we wilden dat ze een nestje kreeg. De uitslag zette haar tegen augustus stevig op voorsprong, maar uiteindelijk was het een spannend einde. We zijn heel blij dat het haar gelukt is om het voor elkaar te krijgen.

Uitslagen van Jill's UK Show 2022 :
BOSTON keurmeester Sharon Bowers (VK) Res BCC
CRUFTS keurmeester Knut Blutecher (NOR) BCC, BOB en Hond Groep #2
DE WHIPPET CLUB keurmeester Henrik Harling (SWE) BCC en BIS
BATH keurmeester Wendell Moore (UK) BCC, BOB en Hond Groep #1 & BIS (totale inschrijving van 6917 honden)
WINDSOR keurmeester David Peter Knights (VK) 2e in de Open Teef Klasse
NWA keurmeester Malcolm Rankine (UK) BCC en BIS
BURNEMOUTH keurmeester Espen Engh (NOR) BCC, BOB en Jachthondgroep #2
RICHMOND keurmeester Yvonne Hull (VK) Res BCC


Een enorme welgemeende dank aan alle juryleden die Jill in 2022 zo hoog achten, waaronder de BOB-, Groeps- en BIS-keurmeesters, Jill Peak, Gavin Robbertson, Edith Newton, Howard Ogden, Mark James, Liz Winstone en Jenny Dove (het hele VK). Een speciale dank aan de heer Knut Blutecher voor het toekennen aan Jill de hoogste eer bij Crufts en aan wijlen meneer Henrik Harling die zo jammer genoeg gemist zal worden. Wij willen iedereen bedanken die heeft geholpen dit mogelijk te maken. De hondensitters thuis en al onze Britse hondenvrienden... Je weet wie je bent 😊 maar vooral *** dank je JILL!!! ***
Nooit in onze stoutste dromen dachten we dat we deze droom ooit zouden kunnen realiseren.🙏